Перевізники Львова запевняють, що у місті значно побільшало «фальшивих пільговиків»

Львівські перевізники занепокоєні величезною кількістю пасажирів з підробленими пільговими посвідченнями в автобусах міських напрямків. Адже втрати підприємств через сфальсифіковані документи дуже відчутні, повідомляє сайт «Galinfo».

«Кількість підроблених пільгових посвідчень зросла в геометричній прогресії, адже ситуація в країні складна. Тому люди шукають шляхи, як зекономити. Користуючись тим, що немає засобів контролю, роблять посвідчення – фальшиві, нефальшиві, не хочу стверджувати, але їх занадто багато. І деякі посвідчення навіть за зовнішнім виглядом пред’явника і вказаною пільгою не співпадають. Але водій не може перевірити на робочому місці справжність документа», – повідомив директор підприємства-перевізника «Успіх БМ» Юрій Мельник.

Як зазначили в компанії «Успіх БМ», майже половина пасажирів, яка припадає на один рейс, має сумнівні пільгові посвідчення.

«Якось ми проводили цікавий експеримент – зібрали комісію у складі працівників підприємства і зранку перевіряли посвідчення, візуальні ознаки легітимності. Виявилося, що у великому автобусі (напрямок «Санта-Барбара») кількість пільгових пасажирів складала приблизно 40-45%. А під час проведення відкритої перевірки нашою комісією їх кількість склала всього 4%. Виходить, легітимність посвідчень варто поставити під сумнів?», – розповів Юрій Мельник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: