Минулої доби в зоні АТО загинули два бійці

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі двоє українських військовослужбовців загинули, ще п'ятеро бійців поранені, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі двоє українських військовослужбовців загинули, ще п'ятеро бійців поранені, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає Інтерфакс-Україна.

«За минулу добу внаслідок бойових дій, на превеликий жаль, двоє українських військових загинули і п'ятеро поранені», - розповів А.Мотузяник на брифінгу в Києві у вівторок.

Спікер АП також відзначив збільшення збройних провокацій з боку бойовиків. Так, за минулу добу було зафіксовано 41 обстріл позицій сил АТО на Донбасі, найбільша кількість, як і раніше, фіксується на донецькому і маріупольському напрямках.

Противник застосовував 82-мм міномети, гранатомети різних калібрів, а також стрілецьку зброю під час обстрілу Верхньоторецького. У Зайцевому працював снайпер. Крім того, тривають обстріли Авдіївки та шахти «Путилівська».

На маріупольському напрямку фіксуються інтенсивні обстріли. Противник застосовував у обстрілі Красногорівки міномети, гранатомети. Внаслідок обстрілу було поранено двох місцевих жителів. Також тривають обстріли Широкиному, Мар'їнці, Гнутовому.

На луганському напрямку була зафіксована робота ворожого снайпера в Новозванівці та Щасті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: