На Львівщині через п’яного водія постраждали троє людей

Працівники поліції встановлюються усі обставини ДТП, під час якої отримали травми і були госпіталізовані в лікарню троє чоловіків.

Працівники поліції встановлюються усі обставини ДТП, під час якої отримали травми і були госпіталізовані в лікарню троє  чоловіків. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 червня у селі Муроване Пустомитівського району. За попередніми даними,  23-річний  місцевий житель, керуючи автомобілем ВАЗ-2106, не впорався з керуванням, автомобіль з‘їхав у кювет і перекинувся. Внаслідок автопригоди, водій та двоє пасажирів легковика – 21-річний  та 31-річний жителі Дніпропетровської області, з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані в лікарню.

Встановлено, що водій автомобіля ВАЗ-2106 перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: