На кордоні у волинянина виявили понад тисячу пачок контрабандних сигарет (Фото)

6

Вчора, 22 червня, на кордоні у пункт пропуску «Устилуг» львівські прикордонники затримали волинянина, який в паливного баку автобуса перевозив контрабандні цигарки

Про це повідомляє прес-служба ЗхРУ.

В повідомленні йдеться, що вчора прикордонниками Львівського загону було припинено чергову спробу незаконного переміщення через державний рубіж партії контрабандних сигарет.

Напередодні у пункт пропуску «Устилуг» на виїзд з України прибув автобус марки «Сетра», яким керував наш співвітчизник, 46-річний мешканець Волинської області.

Під час огляду транспортного засобу, в інспектора прикордонної служби виникла підозра, що в авто можуть бути товари, заборонені для перевезення через кордон.

Справді, під час поглибленого прикордонно-митного огляду, службовий собака «Барон» «винюхав» у спеціальному сховку в паливного баку автобуса контрабандні цигарки.

Загалом було конфісковано та передано на склад митниці 1430 пачок сигарет на суму понад 22 тисячі гривень. А водій-порушник позбувся ще й свого автобуса. Відтак, загальна сума вилученого становить більше півмільйона гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: