«Садік капут!» - громадські активісти показали виставу про Садового (Фото)

IMG_5086

Громадські активісти влаштували перфоменс перед міською радою. Вони показали виставу «Садік капут!», про це повідомляє ІА Дивись.info.

За сюжетом персонаж Шівців, який зображав начальника управління внутрішньої політики.міської ради Андрія Шевціва намагався зачарувати львів’ян, щоб вони закрили очі на діяльність персонажа «Садіка», але зрештою люди прозріли, і персонаж «прокурор» надягнув на «Садіка» кайданки.

Такі вистави активісти обіцяють відтепер робити щодня перед міською ратушею з 14.00 до 15.00.

«Після того остання сесія була зірвана ми вирішили перейти до інших методів протесту таких як іронія і сарказм, як це робили в середньовіччі. Ми не знаємо, що відбувається в місті ми навіть не знаємо куди вивозять сміття. Ми чуємо лише, що є темні сили, які блокують вивіз сміття. Ми будемо показувати проблеми, які є в місті і закликати мера реально працювати і вирішувати проблеми а не втікати від нас. Не можна уникати громади. А він це робить. Ми вимагаємо відповідальності по Грибовичах, повинні бути покарані винні. А зараз все просто підвисло в повітрі», - заявив керівник ГО «Розвиток громади» Олег Долінський.

«Мер двічі не являється на сесію де має бути звіт по Грибовичах. А вивіз сміття до Києва обійдеться місту у 25 мільйонів гривень. Це вже переходить всі межі», - додав голова ГО "Вектор європейського розвитку "ВАРТО" Роман Салабай.

Дивіться повний фоторепортаж тут.

Фото Микита ПЕЧЕНИК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: