Сьогодні відбудеться зустріч Парубія з помічником держсекретаря США

У середу вдень у Києві відбудеться зустріч спікера Верховної Ради України Андрія Парубія з помічником держсекретаря США Вікторією Нуланд, повідомляє Інтерфакс.
«22 червня о 15:15 - зустріч голови Верховної Ради України Андрія Парубія з офіційним уповноваженим Державного департаменту США у справах Європи та Євразії Вікторією Нуланд», - повідомляє прес-служба українського парламенту.
За інформацією прес-служби, зустріч відбудеться у Верховній Раді України.
Раніше Держдепартамент США повідомив, що помічник держсекретаря Вікторія Нуланд прямує до Києва та Москви, де обговорить реалізацію Мінських угод. Спочатку, 21 червня, Нуланд відвідає Київ, де «зустрінеться з українськими офіційними особами для обговорення двосторонніх і регіональних питань, зокрема пріоритетів реформ та імплементації Мінських угод».
«Вона потім поїде до Москви для зустрічі з високопоставленими офіційними особами для обговорення ситуації на сході України та наступних кроків щодо виконання Мінських угод», - повідомляється в прес-релізі.
У четвер, 23 червня, В.Нуланд проведе зустріч у Москві з помічником президента РФ Владиславом Сурковим.
«У заступника держсекретаря США Вікторії Нуланд запланована зустріч в четвер у Москві з помічником російського президента Владиславом Сурковим», - повідомило журналістам джерело в Москві.

«Передбачається, що учасники переговорів обговорять, зокрема, питання політичного врегулювання конфлікту на Донбасі, включаючи послідовність виконання мінського комплексу заходів щодо врегулювання конфлікту на сході України», - зазначило джерело.
За даними джерела, у разі погодження, відповідні документи, зокрема календарний план до комплексу заходів, може бути винесено на обговорення лідерів держав «Нормандської четвірки».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: