В Ізмаїлі госпіталізовано 555 людей

В Ізмаїлі Одеської області станом на середу з початку спалаху кишкової інфекції госпіталізовано 555 громадян, зокрема 312 дітей, повідомив міський голова Ізмаїла Андрій Абрамченко, передає Інтерфакс-Україна.

«Станом на 12 годину в Ізмаїлі від початку спалаху кишкової інфекції госпіталізовано 555 громадян (серед них 312 - діти) зі скаргами на нудоту, блювоту, розлад шлунку і високу температуру. Частина з них звернулися по допомогу самостійно, частину привезли машини швидкої допомоги, а частина прийшла в лікарні на наше переконливе прохання», - написав Абрамченко на своїй сторінці Фейсбук у середу.

За його словами, за минулу ніч до стаціонарів міста та району доправлено дев’ятьох осіб (3 дорослих та 6 дітей). «Від 7.00 до 12.00 госпіталізовано 17 осіб (з них 3 - діти). На стаціонарному лікуванні перебувають 225 осіб (104 дитини і 121 дорослий)», - поінформував мер Ізмаїла.

Раніше в середу на офіційному сайті Державної санітарно-епідеміологічної служби України повідомлялося, що в місті Ізмаїл, а також селах Броска і Матроска Одеської області від початку спалаху кишкових інфекцій станом на ранок середи, 22 червня, по медичну допомогу звернулося 538 осіб, серед них 309 - діти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: