Завтра у Києві відбудеться атестація 40 керівників поліції Львівщини

Завтра 22 червня у Києві, відбудеться атестація керівного складу, серед яких 40 керівників поліції Львівщини.

Завтра, 22 червня, у Києві відбудеться атестація 40 керівників Нацполіції Львівщини.

Про це у коментарі ІА Дивись.info розповів громадський активіст, член атестаційної комісії Юрій Мартинюк.

Як він розповів, що сама атестація на Україні триває вже достатньо давно, по багатьох областях вона вже відбулася, десь вона відбулася з точки зору громадських активістів позитивно, а в деяких областей не зовсім позитивно.

«У Львові цей процес тільки розпочинається. Сьогодні здають в Києві перший етап керівники міліції Львівщини. Завтра має відбутися день співбесід всім керівним складом Львівського ГУ Нацполіції, де за результатами тестувань та проходження даних співбесід, в міністерстві будуть приймати рішення стосовно залишення на подальшій службі тих осіб яких фактично по переводу керують поліцією», - розповів Юрій Мартинюк.

Також він розповів, що разом з іншими громадськими активістами, вчора, були запрошенні для проходження співбесід до відбору складу тих атестаційних комісій

«Сьогодні ми виїжджаємо до Києва, щоб завтра вже взяти участь в цьому атестаційному процесі. Наскільки я знаю, ще ряд громадських активістів потрапили до цих атестаційних комісій. Завтра в комісіях по атестації керівного складу були включені такі громадські активісти як Наталія Шелестак ГО "Варта-700", головний редактор газети "Ратуша" Микола Савельєв, Вікторія Балицька? Наталія Куба, і ще кілька осіб», - сказав громадський активіст.

Юрій Мартинюк додав, є три атестаційні комісії, вони складаються з представників громадськості, МВС, від міжнародного фонду яке допомагає нам впроваджувати реформу поліції та оновленої поліції.

«Наступним кроком буде проходити атестація всіх інших працівників поліції Львівщини, які з колишньої міліції були переведені в склад поліції. Це буде відбуватися вже у Львові, і там склад комісії буде більший», - зазначив Мартинюк.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: