На Львівщині інвестори з Нідерландів хочуть вкласти 600 тисяч євро у вирощування салатів

1324261200_nft1

Вчора, 22 червня, голова Львівської облдержадміністрації відвідав ТзОВ «Галіція Грінері», де ознайомився із роботою тепличного комплексу з вирощування салатів.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Варто зазначити, що комплекс створено за кошти іноземних інвесторів. Під час зустрічі із представниками компанії сторони обговорили можливість залучення коштів для розширення підприємства. Запланований обсяг залучення інвестицій складає 600 тисяч євро.

«Для нас дуже важливо не створювати монополій, а збільшувати кількість підприємств, які можуть конкурувати між собою, - зазначив Олег Синютка. -  Ми робимо все можливе для того, аби підтримати усіх, хто хоче інвестувати у Львівську область. Для мене особисто дуже важливо, щоб іноземці бачили, що вкладати гроші в Україну вигідно і робота людей тут кваліфікована, тому за неї треба платити достойну зарплатню».

За інвестовані кошти цього року планують будівництво другої секції теплиці площею 4800 м2 для збільшення виробничих потужностей та розширення асортименту продукції.

За словами керівників підприємства, розширення асортименту дасть можливість збільшити обсяги продажів, збільшить кількість клієнтів та робочих місць. Додаткові продажі дадуть можливість збільшити надходження податків до місцевого бюджету.

Варто зазначити, що за останній рік підприємство «Галіція Грінері» перерахувало до місцевого бюджету  775 тисяч гривень податків і зборів.

Довідково:

ТзОВ "Галіція Грінері" – молоде підприємство з 100% іноземними інвестиціями, на якому на сьогоднішній день працює двадцять чоловік. Середня заробітна плата становить – 4400 грн. Колектив молодий і середній вік персоналу становить 30 років. З початку діяльності обсяг залучених інвестицій у проект становить 2 500 000 євро.

В 2015 році завершено будівництво площею 8000 м2. Площа теплиці 4000 кв м, вирощується листовий салат різних видів за технологією сухої гідропоніки. Протягом року на даній площі вирощують до 1 000 000 головок салату. ТзОВ "Галіція Грінері" єдине підприємство в Україні, яке вирощує салат за такою технологію.

Кількість клієнтів компанії збільшується, сьогодні це 60 постійних клієнтів, серед яких – торгівельні мережі і клієнти сегменту HoReCa (готелі, ресторани, кафе).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: