Про що говоритимуть на Форумі місцевого розвитку у Трускавці

1466664212576b8514b1cac
Форум регіонального розвитку

25 червня у місті Трускавець розпочне роботу дводенний Форум місцевого розвитку. Захід відбувається за підтримки Львівської обласної ради, Програми USAID Рада та Фонду Східна Європа.

Як раніше повідомляли організатори, на форум запрошені голова Верховної Ради України Андрій Парубій, Перший віце-прем'єр-міністр - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, Віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, Маршалек Сейму Республіки Польща Марек Кухцінські, Віце-прем’єр-Міністр розвитку Республіки Польща Матеуш Моравєцкі, представники профільних комітетів ВРУ.

Всього участь у Форумі візьмуть понад 100 учасників. Серед яких парламентарі, представники дипломатичного корпусу, органів місцевого самоврядування, неурядових організацій з України, Республіки Польщі, Сполучених Штатів Америки та Канади, а також міжнародних фондів і програм.

Програма передбачає кілька заходів. У перший день відбудеться відкриття і пленарна дискусія на тему: «Децентралізація: вектори руху для посилення спроможностей місцевого розвитку громади», в якій беруть участь польські спікери, які вже пройшли цей шлях і можуть поділитись як позитивним, так і негативним досвідом

Після цього  розпочинають роботу дві секції «Транскордонне співробітництво України» та «Співпраця між парламентом та органами місцевого самоврядування можливості та кращі практики», в якій обговорять проекти транскордонного співробітництва України і Польщі.

Третя секція, яка відбудеться наступного дня форуму озвучить кращі практики органів місцевого самоврядування.

Нагадаємо, Форум місцевого розвитку проходитиме 25-26 червня у Трускавці у готелі «Mirotel Resort & Spа».

Інформаційний-партнер форуму – ІА Дивись.info.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: