У Червонограді провели «Олімпійський день»

3453453453

З нагоди відзначення «Олімпійського дня» у садочку №9 «Ангелятко» м. Червонограда Львівської області, відбувся справжнє олімпійське спортивне свято.

З нагоди відзначення «Олімпійського дня» у садочку №9 «Ангелятко» м. Червонограда Львівської області, відбувся справжнє олімпійське спортивне свято.

На урочистість завітали почесні гості: член Олімпійської ради відділення НОК України у Львівській області, начальник відділу фізичної культури та спорту Червоноградської міської ради Валерій Гаврилюк, спеціаліст з дошкільного виховання міського відділу освіти Ірина Поручинська та ін.

До організації свята долучився весь педагогічний колектив садка разом із волонтерами із Червоноградської гімназії - переможцями обласного етапу Всеукраїнських змагань «Олімпійське лелеченя» Олесею Кравчук та Оксаною Дмитрук.

3453

Діти із задоволенням виконували спортивні вправи, брали участь в естафетах, танцювали флешмоб «О спорт – це мир!». Напередодні вихователі підготували і провели цікаві бесіди про спорт та його значення, важливість здоров’я й розповіли дітям про олімпійських чемпіонів України. Дошкільнята отримали незабутній заряд позитивних емоцій.

34535345

В кінці свята кандидат в майстри спорту Оксана Дмитрук продемонструвала учасникам показовий виступ із спортивної гімнастики. Після завершення спортивних ігор капітани команд Кирило Полєжаєв та Яна Іванюра були нагороджені грамотами, а всі учасники отримали персональні медалі.

За якісну підготовку та проведення Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійський день» колектив ДНЗ №9 «Ангелятко» відзначений почесною грамотою відділу фізичної культури та спорту Червоноградської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: