Завдяки журналістам прокуратура Львівщини викрила мережу нелегальних АЗС

13441649_1619881848327091_1591202671_o-1

Прокуратура Львівської області викрила мережу нелегальних АЗС у Львові та Винниках. Такою стала реакція установи на матеріал журналістів ІА Дивись.infо, опублікований 16 червня.

«Прокуратурою Львівської області спільно із органами ДФС у Львівській області упродовж поточного та минулого років вжито ряд заходів, спрямованих на викриття нелегальних автозаправних станцій, на яких без належних документів реалізовують пальне», — йдеться у повідомленні прес-служби.

Водночас, минулого тижня ІА Дивись.infо скерувала до органів прокуратури інформаційний запит, у якому зазначила місцезнаходження кількох недегальних АЗС.

«Як наслідок, припинено діяльність 4 незаконних АЗС, де під час обшуків вилучено із незаконного обігу понад 9 тонн фальсифікованих паливно-мастильних матеріалів, автозаправні колонки, шланги та інше обладнання, яке використовувалось для протиправної діяльності, — повідомляють у прокуратурі області. — За вказаними фактами порушено 4 кримінальних провадження, досудове розслідування у яких здійснювалось за процесуального керівництва прокуратури області».

Нагадуємо, 16 червня журналісти ІА Дивись.infо опублікували репортаж з одної із нелегальних АЗС у Львові, де зафіксувати цистерну з пальним, заправку автомашин і чергу до цієї «точки». Ця ж інформація була скерована і до обласної прокуратури.

«На даний час, процесуальними керівниками затверджено та скеровано до суду 3 обвинувальних акти, які вже розглянуто судом із постановленням обвинувальних вироків. Винних осіб засуджено до штрафів у розмірі 17 тисяч гривень із конфіскацією в дохід держави вилученого обладнання. Ще в одному кримінальному провадженні досудове розслідування триває, — додали в прес-службі прокуратури. —Окрім цього, прокуратурою області дано доручення керівництву ГУ ДФС у Львівській області провести перевірку викладених у журналістському матеріалі фактів незаконної діяльності ще кількох АЗС на території м. Львова».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: