Еколога ЛКП «Збиранка» наразі не шукають через можливі зсуви

Наразі роботи з пошуку зниклого працівника ЛКП «Збиранка», який міг загинути під час зсуву на грибовицькому сміттєзвалищі 30 травня, припинили.

Причина – ймовірний зсув. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення Лвівської облдержадміністрації.  

Згідно з угодою між НУ «Львівська політехніка» та ЛКП «Збиранка», проведено інженерно-геодезичний моніторинг за зсувом сміттєзвалища, результати якого свідчать про постійні зміни досліджуваного зсуву, який є потенційно небезпечним. До завершення моніторингу рекомендовано припинити будь-які роботи на зазначеній території об’єкту.

25 червня керівництвом Головного управління ДСНС України у Львівській області прийнято рішення щодо повернення пожежно-рятувальних підрозділів у постійне місце дислокації, які будуть перебувати у черговому режимі.

Обстановка станом на 6.00 годину 27 червня контрольована.

Нагадаємо, 28 травня на грибовицькому сміттєзвалищі виникла пожежа. Однак 30 травня вже після ліквідації вогню стався зсув – загинули троє рятувальників, доля працівника ЛКП «Збиранка» досі невідома.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: