Гройсман прибув до Німеччини

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прибув до Німеччини з робочим візитом, повідомив його прес-секретар Дмитро Столярчук.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прибув до Німеччини з робочим візитом, повідомив його прес-секретар Дмитро Столярчук, передає Інтерфакс-Україна.

«Прем'єр-міністр України прибув з першим європейським візитом до Німеччини», - написав Д.Столярчук у своєму акаунті в Твіттер в понеділок.

Як повідомлялося, під час робочого візиту до Німеччини В.Гройсман зустрінеться з федеральним канцлером Ангелою Меркель і федеральним президентом Йоахімом Гауком. Зустрічі відбудуться відповідно в понеділок, 27 червня, о 12:45 і 15:00 за місцевим часом.

О 16:00 того ж дня глава українського уряду зустрінеться з керівним бургомістром м.Берлін Міхаелем Мюллером, після чого у нього запланована зустріч з представниками української громади в Німеччині, а потім - виступ перед експертами, представниками політичних і ділових кіл у Фонді ім.Кербера.

У вівторок, 28 червня, запланована зустріч В.Гройсмана з міністром фінансів Німеччини Вольфгангом Шойбле, а також з міністром економічної співпраці та розвитку Гердом Мюллером. Зустрічі відбудуться в першій половині дня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: