Криваве весілля: свято закінчилося бійкою і стріляниною (фото, відео)

27654951560_9560f48956_z

26 червня близько, 22-ої години, до поліції надійшло повідомлення жителя Вараша про масову бійку зі стріляниною поблизу ресторану «Маєток». Про це пише Рівне вечірнє.

Слідчо-оперативна група встановила, що під час гулянки на весіллі між жителями села Воронки Володимирецького району та місцевими мешканцями виник конфлікт. Його учасники з’ясовувати стосунки продовжили на вулиці, влаштувавши бійку.

На допомогу варашівцям приїхало понад півсотні осіб. Частина з них зайшла до приміщення закладу та забарикадувала двері, а інша — продовжила бійку на вулиці.

На місце події було направлено три екіпажі «Дніпра-1», які і припинили бійку. З місця події правоохоронці вилучили гільзи для травматичного пістолета. У результаті сутички пошкоджено автомобіль «Merсedes E 320», який був припаркований поблизу розважального закладу. За медичною допомогою ніхто з її учасників не звертався.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до 7 років. Правоохоронці встановлюють обставини події та усіх осіб учасників бійки.

https://www.youtube.com/watch?v=5UqvYDnJMO4

https://www.youtube.com/watch?v=HUAaNz5OeVw

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: