Ніч у зоні АТО була неспокійна

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою ЗС України. За добу російські окупаційні війська 36 разів обстріляли наші позиції, з них на Маріупольському – 17, на Донецькому –15 та 4 на Луганському напрямках.

Про це повідомили у штабі АТО.

На Маріупольському напрямку по опорних пунктах українських захисників неподалік Мар’їнки, Новотроїцького та Гранітного ворог вів вогонь зі стрілецької зброї, а поруч Мар’їнки з БМП. З наставанням сутінок та до опівночі супротивник активізувався та обстрілював наші позиції поблизу Старогнатівки та Тарамчука з кулеметів та гранатометів, а поруч Водяного, Талаківки та Чермалика з мінометів різних калібрів.

На Донецькому напрямку тричі під вогнем мінометів опинились опорні пункти поблизу Троїцького, Новоселівки другої та Авдіївки, а неподалік Зайцевого та Новгородського – великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів. По захисниках шахти Путилівської (Бутівка) ворог вів вогонь зі стрілецької зброї та мінометів, а поруч Опитного –з БМП.

На Луганщині укріплення підрозділів ЗС України в районі Попасної російські окупанти обстрілювали з протитанкових ракетних комплексів, а неподалік Новоолександрівки та Новозванівки – з автоматичних гранатометів та 82 мм мінометів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: