Бійці ЗСУ в районі Широкиного взяли в полон 8 бойовиків

Бійці Збройних сил України в районі Широкиного Донецької області взяли в полон вісьмох бойовиків «ДНР», які провадили розвідувальну діяльність на підконтрольній Україні території, повідомив радник глави Служби безпеки України Юрій Тандіт.

Бійці Збройних сил України в районі Широкиного Донецької області взяли в полон вісьмох бойовиків «ДНР», які провадили розвідувальну діяльність на підконтрольній Україні території, повідомив радник глави Служби безпеки України Юрій Тандіт, передає Інтерфакс.

 

«Зараз із ними ведеться певна робота. Це представники «ДНР», це молоді хлопці, які дійсно перебували там зі зброєю в руках, зокрема і з сучасною російською зброєю. Ті відомості, які вони дали, оброблялися, і зараз ми бачимо, що вони не говорили правди. Дещо робиться нами, щоб з'ясувати. Ця легенда опрацьована нами, і вона не підтверджується. Була інформація, що начебто їх призивали цієї весни, але не все є правдою, ми ними займатимемося», - розповів Ю.Тандіт в ефірі «112.Україна» у вівторок.
За його словами, під час затримання спочатку не застосовувалася сила, а було запропоновано скласти зброю, але двоє бойовиків відмовилися це робити. «Наша розвідка у рамках чинного законодавства чинила захисний опір, тобто ми не нападали перші. Було знищено трьох людей і вісьмох було затримано», - сказав Тандіт.
Раніше у вівторок ЗМІ з посиланням на інформацію волонтерів і активістів повідомляли, що в районі Широкиного розвідгрупа 8-го батальйону Української добровольчої армії під командуванням комбата з позивним «Червень» за підтримки бійців 54-го розвідувального батальйону Збройних сил України взяла в полон розвідгрупу бойовиків і трьох бойовиків знищила.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: