Німеччина є ключовим партнером щодо запровадження в Україні принципів інтегрованого міського розвитку

Німеччина на сьогодні є ключовим партнером щодо запровадження в Україні принципів інтегрованого міського розвитку на засадах Лейпцизької хартії, заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ України Геннадій Зубко за результатами зустрічі прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з бургомістром Берліна Міхаелем Мюллером.

Про це інформує Інтерфакс.
«Пріоритетними сферами є енергоефективність, транспортна інфраструктура та мобільність. У цих напрямах уряд ФРН уже надає Україні фінансово-технічну допомогу. Ми розраховуємо, що географія проектів буде збільшуватися», - наводить слова Г.Зубка прес-служба Кабінету Міністрів України.
Після закінчення зустрічі міністр повідомив, що у рамках заяви про спільні наміри щодо співробітництва між Мінрегіоном та Міністерством довкілля, охорони природи, будівництва і безпеки ядерних реакторів ФРН успішно виконується угода про реалізацію міжнародного проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні».
«Почали дію чотири проекти з товариством з міжнародного співробітництва GIZ (Німецьке товариство міжнародного співробітництва - ІФ) щодо інтегрованого розвитку чотирьох українських міст. Таким чином Житомир, Вінниця, Полтава та Чернівці впродовж трьох років отримають європейські концепції розвитку. Бюджет проекту - EUR5,85 млн - забезпечать Федеральне міністерство економічного співробітництва і розвитку Німеччини та Державний секретаріат з економічних питань Швейцарії», - наводить прес-служба Кабміну слова Г.Зубка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: