Порошенко, Гройсман і Парубій привітали українців із Днем Конституції

Президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман і голова Верховної Ради України Андрій Парубій привітали українців із Днем Конституції.


«Вітаю з Днем Конституції!», - написав Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook у вівторок.
Також президент розмістив на своїй сторінці 50-секундний відеоролик, в якому перераховуються деякі статті Основного закону України.
Прем'єр В.Гройсман у День Конституції побажав українцям «натхнення будувати і захищати Україну як суверенну і незалежну, демократичну, соціальну, правову державу (стаття 1 Конституції України)».
«Вітаю всіх українців з Днем Конституції, святом, яке пов'язано з основами основ нашої державності. Минуло 20 років від того дня, коли молода незалежна Українська держава отримала свою Конституцію. У тій гордості за Україну і вірі в її майбутнє, яка сповняла серця українців у той історичний момент, ми повинні черпати натхнення і понині», - написав Володимир Гройсман на своїй сторінці у Facebook у вівторок.
У свою чергу спікер Верховної Ради України Андрій Парубій у своєму привітанні, яке оприлюднила у вівторок прес-служба українського парламенту, зазначив, що «Конституція України – символ втілення споконвічних традицій держави та волелюбності» українців.
«Щиро вітаю вас з Днем Конституції України! Цьогоріч виповнюється двадцять років від часу прийняття Верховною Радою України Основного закону держави! Конституція України - символ втілення одвічних традицій держави і волелюбності нашого народу. Вірю, що наша спільна праця для України зміцнить нашу державу та принесе українському народу перемогу та мир», - сказав Андрій Парубій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: