В аеропорту Ріо-де-Жанейро туристів зустріли банером «Ласкаво просимо до пекла»

У міжнародному аеропорту Галеан в Ріо-де-Жанейро протестувальники зустріли туристів банером «Ласкаво просимо в пекло» та «Поліцейським і пожежникам не платять. Кожен, хто приїжджає в Ріо-де-Жанейро, не буде в безпеці»

У міжнародному аеропорту Галеан в Ріо-де-Жанейро протестувальники зустріли туристів банером «Ласкаво просимо до пекла» та «Поліцейським і пожежникам не платять. Кожен, хто приїжджає в Ріо-де-Жанейро, не буде в безпеці», про це пише видання Meduza.

Співробітники правоохоронних органів провели акцію протесту через погані умови праці та затримок зарплати. Зокрема, регіональна влада відмовляються фінансувати поліцію.

Раніше місцевий уряд оголосив, що місто знаходиться в стані лиха. В результаті може статися колапс в сферах безпеки, охорони здоров'я, освіти, транспорту і навколишнього середовища. Все це відбувається на тлі імпічменту президента Бразилії Ділми Русеф.

З 5 по 21 серпня 2016 року в Ріо будуть пройдуть Олімпійські ігри. Як повідомляє Yahoo Sports, відвідувачам змагань не варто турбуватися: порядок допоможуть забезпечити організатори заходу. Очікується, що на Олімпійські ігри в Ріо приїдуть 500 тисяч туристів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: