«Забрали Крим, на черзі - Аляска». Політична сценка 6-класників з Челябінська

208723

Шестикласники з Челябінська зіграли досить спірну політичну сценку на святі дружби народів. Під закадровий голос вчительки про «великих росіян», де хлопчик в масці Володимира Путіна заявляє дітям, граючи японців, що їм потрібно забути про Курили, а потім каже, що раз Крим забрали, тепер і Аляска на черзі.

В одній зі шкіл Челябінська шестикласники виступили на шкільній сцені з вельми неоднозначною політичною сценкою. Спочатку діти в японських костюмах махають віялами під закадровий текст про «велику північній країні». Потім два «самурая» починають міркувати про Росію і Курильських островах.

Там живе великий непереможний народ, який навіть після поразки в російсько-японській війні забрав собі Курильські острова.Как можуть вони обмежувати народ, чиї гейші найкрасивіші, чиї роли найсмачніші? Що це за народ такий?

Після пропозиції «повернути Курили» на сцену виходить хлопчик у масці Володимира Путіна і каже, що Курили ніхто не вітдасть.

«А хто вам їх віддасть-то? Скажу коротко: нам чужого не треба, ми забираємо своє. Забрали Крим, на черзі - Аляска. А про Курили щоб я більше не чув», - йдеться в сценці.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: