Кабмін передав МОЗ України регіональні лабораторії ДержСЕС

Кабінет Міністрів передав Міністерству охорони здоров'я України регіональні лабораторні центри Державної санітарно-епідеміологічної служби.

Про це пише Інтерфакс.

Згідно з розпорядженням №437 від 8 червня, оприлюдненим на сайті уряду 29 червня, загалом МОЗ передано 27 регіональних лабораторних центрів ДержСЕС, а також лабораторний центр на водному транспорті, центр на залізничному транспорті та центр на повітряному транспорті.
Кабмін доручив МОЗ забезпечити у 2016 році проведення лабораторних досліджень, необхідних для реалізації повноважень Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
У повідомленні, яке додається до розпорядження, зазначено, що це рішення дасть змогу МОЗ виконувати функції з реалізації державної політики у сфері епідеміологічного нагляду, здійснювати заходи щодо утворення державної установи «Центр громадського здоров'я».
Як повідомлялося, у вересні 2014 року Кабмін створив Державну службу з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів шляхом реорганізації Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, Державної інспекції з питань захисту прав споживачів та ДержСЕС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: