На кордоні затримали жінку з трьома айфонами

Упродовж останньої доби працівники Львівської митниці затримали майже 30 сучасних мобільних телефонів, ноутбуків та планшетів.

Упродовж останньої доби працівники Львівської митниці затримали майже 30 сучасних мобільних  телефонів, ноутбуків  та  планшетів. Про це повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Так, сьогодні на пішому переході пункту пропуску «Шегині» під час митного контролю працівники митниці виявили у громадянки України, мешканки Львівської області, 1979 року народження, три  телефони «Iphone 6s». Про переміщення цього товару громадянка не повідомила, відповідно до вимог чинного законодавства, працівників митниці обравши смугу руху «зелений коридор».

Натомість учора в  цьому ж пункті пропуску громадянин України як  пасажир прямував з Республіки Польща в Україну смугою руху  «червоний коридор» автомобілем «MERCEDES-BENZ 312». Для митного оформлення він подав декларацію, в якій заявив про наявність в нього  одного дивана,  двох  крісел та особистих речей.

Під час візуального огляду цього транспортного засобу в працівників митниці  виникла підозра щодо наявності в ньому товарів та предметів, які є обов’язкові для письмового декларування, і товарів та предметів заборонених чи обмежених до переміщення через митний кордон України. Тож під час митного огляду транспортного засобу, в салоні було виявлено не задекларований за встановленою формою товар, а саме  13 нових планшетів, а також вживані телефони iPhone 6, ноутбуки  MacBook та планшети  iPad - загалом 26 шт.

Так  громадяни порушили  вимоги ст. 471 та 472  Митного кодексу України. Щодо них складено протоколи про порушення митних правил, товари вилучено до розгляду справи в суді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: