У Трускавці автомобіль збив жінку-пішохода

Правоохоронці Трускавецького відділення поліції встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди під час якої травмувалася 26-річна жінка.

Правоохоронці  Трускавецького відділення поліції встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди під час якої травмувалася 26-річна жінка. Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

28 червня, близько 13.45, у місті Трускавець 40-річний місцевий житель, керуючи автомобілем   ВАЗ-2105 скоїв наїзд на жінку-пішохода, жительку Дрогобицького району. Внаслідок автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження, і водій легковика, який скоїв наїзд, доставив її до Трускавецької міської лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження,- карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: