Польща хоче створити 10 центрів підтримки підприємництва в Україні

Польща має намір створити 10 центрів підтримки підприємництва в Україні в рамках програми підтримки України для підвищення її інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності регіонів.

Про це інформує Інтерфакс.
«Цей проект може бути початком подальшої співпраці. Зараз ми виділяємо близько 800 тис євро, будемо реалізовувати 6 головних пріоритетів і 25 дій – це, передусім, дії з консультування та навчання у сфері підприємництва», - розповів директор департаменту технічної допомоги Міністерства розвитку Польщі Пшемислав Дервих.
«Очікувані нами результати - це проведення конференцій, семінарів, проведення досліджень. Але головне - це створити мінімум 10 центрів підтримки підприємництва і так званих центрів коворкінгу», - додав польський чиновник, зазначивши, що метою проекту є розвиток малого і середнього бізнесу в Україні.
За його словами, в проекті беруть участь українські Міністерство економічного розвитку і торгівлі та Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Також Дервих зазначив, що сподівається на участь у програмі Фонду державного майна та місцевої влади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: