У львівських маршрутках ловитимуть пасажирів з фальшивими посвідченнями

Громадські активісти ініціюють кампанію боротьби з фальшивими пільговими посвідченнями у львівських маршрутках. Закликають долучитися до такої ініціативи і поліцію та чиновників, щоб спільно боротися із шахраями, передає ГО «За якісний транспорт».

Громадські активісти ініціюють кампанію боротьби з фальшивими пільговими посвідченнями у львівських маршрутках. Закликають долучитися до такої ініціативи і поліцію та чиновників, щоб спільно боротися із шахраями, передає ГО «За якісний транспорт».

«Ситуація з пільговими категоріями є дуже важкою, адже їх досить багато. Зараз складна фінансова ситуація в населення, і це стимулює мешканців області купляти підроблені посвідчення. Сьогодні придбати підроблений документ можна без особливих зусиль, все це сприяє росту злочинності. Аби вирішити цю проблему, ми розпочинаємо кампанію проти фальшивих пільгових посвідчень у маршрутках», – розповів голова ГО «За якісний транспорт», яка й ініціює таку кампанію, Святослав Товстига.

Члени організації вже написали листа до керівника Нацполіції України Хатії Деканоідзе з проханням підтримати їхній проект.

Кампанія діятиме в межах Львова та Львівської області, однак в перспективі проект може бути використаний як успішний приклад вирішення проблеми фальшивих пільгових посвідчень в інших містах України, зазначають активісти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: