Ворог гатив з мінометів, танків та САУ (відео)

209486

За минулу добу ворог відкривав 66 разів вогонь, з них 28 на Донецькому, 21 на Маріупольському та 17 на Луганському напрямках. Про це повідомили у штабі АТО.

На Донецькому напрямку найважче було неподалік Луганського, де наші опорні пункти опинились під вогнем важких мінометів, танків та самохідних артустановок. Важкі міномети противник використовував і по опорних пунктах у районі Новоселівки другої та Березового, а поруч Троїцького ще і 122 мм артустановки. По захисниках Авдіївки та шахти Путилівська (Бутівка) ворог вів вогонь з кулеметів та автоматичних гранатометів, а поруч Кам’янки – з зенітної установки.

На Маріупольському напрямку наші укріплення неподалік Широкиного, Старогнатівки, Павлополя та Талаківки російські окупанти обстрілювали зі стрілецької зброї та гранатометів, а поруч Новотроїцького, окрім того, ще й з мінометів калібру 120 мм.

На Луганському напрямку по опорних пунктах сил АТО поблизу Новозванівки ворог гатив з автоматичних гранатометів та важких мінометів. Також, вівся неприцільний вогонь з мінометів калібру 82 та 120 мм та було здійснено 6 обстрілів зі 122 мм самохідних артустановок з метою спровокувати наших бійців на вогонь у відповідь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: