Львівські вершники змагаються за ліцензії, щоб потрапити на Олімпіаду у Ріо

Майстер спорту міжнародного класу, член збірної України з кінного триборства Петро Плекан виборов ліцензію на міжнародні старти на наступні 2 роки

Впродовж червня МСМК Петро Плекан з конем Рікардо активно виборювали ліцензії на міжнародні турніри на кваліфікаційних змаганнях закордоном.

У білоруській Ратомці на міжнародних кваліфікаційних змаганнях з кінного триборства, рівня складності в одну, дві і три зірочки (ССІ 1*, ССІ 2* , ССІ 3* ) Петро Плекан з Рікардо втримали перемогу за підсумками трьох днів змагань (манежна їзда, конкур та крос) та привезли в Україну кубок із золотою медаллю. Підсумковий результат пари – 50.10 штрафних очок.

Втім у польському Щегоні, львів’янину не вдалося зберегти лідерство. За результатами трьох днів змагань, пара посіла 15 місце із 40 учасників у кваліфікації в одну зірочку рівня складності. Участь у інтернаціональни х кваліфікаційних змаганнях в Польщі та Білорусі дозволила Петру Плекану вибороти ліцензію на подальші міжнародні турніри.

Програма змагань, а це рівень трьох зірок складності дає можливість отримати кваліфікацію на Олімпійські ігри 2016 року, які будуть проходити в Ріо-де-Жанейро (Бразилія), а також кваліфікаційний результат для участі в чемпіонаті Європи та чемпіонаті світу 2017 і 2018 рр. Програми рівня 1 і 2 зірок дозволяють молодим вершникам і коням отримати допуск на турніри вищого рівня складності.

Вже на початку липня львівські триборці та їх коні поїдуть на чемпіонат України з триборства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: