Ростов-на-Дону накрила злива. Є жертви

Чисто постраждалих від сильної зливи в Ростові-на-Дону збільшилася до семи, одна людина загинула, повідомив в п'ятницю журналістам мер міста Сергій Горбань

, передає ТАСС.

«Загинула 14-річна дівчинка, сім людей звернулися за медичною допомогою, чотири з них знаходяться в лікарнях міста», - сказав Горбань. Він додав, що влада міста очікують збільшення кількості постраждалих, оскільки «будуть постраждалі з якимись дрібними травмами».

«Прийнято рішення виплатити родичам загиблої дівчини 500 тис. рублів. Постраждалим буде виплачено по 200 тисяч», - сказав Горбань.

За даними метеорологів, увечері в четвер в Ростові-на-Дону випало 3 мм опадів, до півночі - 8,4 мм опадів. За ніч в єдину диспетчерську службу надійшло 558 дзвінків і 133 заявки від мешканців. З них 58 пов'язані з підтопленням території домоволодінь, 32 – через повалені дерева, 12 - по аваріях ліній електропередачі, вісім - щодо автоаварій, дві - через сповзання грунту і одна - по обваленню стіни будинку.

У місті введено режим надзвичайної ситуації.

Як повідомив заступник голови адміністрації міста з питань житлово-комунального господарства Володимир Арцибашев, сталося відключення 14 ліній електропередачі.

На даний момент робота чотирьох з них відновлена, інші - в процесі завершення ремонтних робіт. Протягом дня будуть перевірені всі електромережі.

Всього в ліквідації наслідків НС було задіяно близько 100 одиниць техніки і понад 200 чоловік особового складу.

Шторм, що обрушився 30 червня на Ростов-на-Дону, став причиною обвалення двоповерхового житлового будинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: