Сплата ПДВ у червні побила антирекорд, - Держказаначейство

Обсяг відшкодування податку на додану вартість (ПДВ) у червні 2016 року зафіксували на рівні 0,111 млрд грн,

повідомляє Інтерфакс-Україна.

За даними Державної казначейської служби України, такий показник найнижчий за останні 5 місяців. У травні обсяг ПДВ становив 6,68 млрд грн, у квітні – 7,13 млрд грн, у березні – 6,3 млрд грн і в лютому – 8,1 млрд.

«Станом на 30 червня територіальними органами Казначейства відшкодовано ПДВ на загальну суму 97,3 млн грн, в т. ч. 1,862 млн грн за судовим рішенням, що набрало чинності і за якими настав строк їх виконання... станом на 17:00 30 червня узагальнених інформацій від ГФС України на відшкодування ПДВ у червні поточного року за сумами, що перевищує 100,0 тис. грн, в Казначейство України не надходило», – заявляють у відомстві.

Найбільшим отримувачем відшкодування минулого місяця стало підприємство з іноземними інвестиції Гленкор грейн Україна – 43,7 млн грн, тоді як у попередні місяці найбільшим агроекспортерам і металургійним компаніям виплачувалося по 300-600 млн грн і більше.

Після Гленкор йдуть ЮНІСЕФ – 2,7 млн грн, представництва ООН і ЄС в Україні – відповідно 2,6 і 2 млн грн і посольство РФ в Україні – 0,9 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: