Десяток постраждалих і семеро загиблих. Коротко про найпотужніші ДТП Львівщини за тиждень (Фото)

4A2wS2UG

За попередньою інформацією, кілька потужних ДТП, що трапилися на Львівщині цього тижня, забрали життя як мінімум п’яти осіб. Ще з десяток зазнали серйозних травм. Серед постраждалих були і діти.

Правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП, під час якої загинула пенсіонерка і травмувалася дитина. За фактом автопригоди, яка сталась у Жидачівському районі,  відкрито кримінальне провадження.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 червня, на перехресті доріг сполученням Львів – Івано-Франківськ та Нові Стрілища – Ходорів, поблизу села Нові Стрілища Жидачівського району. 23-річний водій легкового автомобіля ВАЗ-2108, житель міста  Дрогобич Львівської області, виїжджаючи з другорядної на головну дорогу, не надав перевагу руху автомобілю «Сітроен», під керуванням 28-річного жителя міста Бурштин Івано-Франківської області, виїхав на проїжджу частину дороги, де скоїв зіткнення з іномаркою.

Внаслідок ДТП, під час надання медичної допомоги в лікарні померла 79-річна пасажирка автомобіля ВАЗ-2108, жителька села Станиля Дрогобицького району. Водій автомобіля ВАЗ-2108 госпіталізований у стані середнього ступеню важкості. Також отримала травми і госпіталізована в лікарню трирічна донька водія автомобіля «Сітроен», жителька Івано-Франківської області.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України  (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження,- караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років).

1466176061_rostov.press-2

Поблизу Львова зіткнулися легковик та вантажівка: один чоловік загинув, троє травмовані.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на дорозі в напрямку міста Жовква у селі Смереків, в якій зіткнулися легковик та вантажівка. Двоє осіб які були в легковику загинули.

Як повідомляє Відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області, ДТП сталась о 15.45 у Жовківському районі поблизу села Смереків на трасі Львів-Рава Руська.

За попередніми даними, 65-річний водій автомобіля «СААБ» виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з вантажівкою «Мерседес».

Внаслідок зіткнення водій легковика загинув на місці події. Окрім того, травмовано троє осіб – 36-річний водій вантажівки та двоє його пасажирів-однолітків, усі мешканці Червонограда. Чоловіки госпіталізовані.

13528556_1060414254012199_1353883928361166250_o

фото: Варта 1

ДТП зі смертельними наслідками сталася на трасі Львів-Рава-Руська, поблизу села Перемивки. 

У середу, 29 червня, у селі Перемивки Жовківського району зіткнулися легковик «SAAB-9000» з мікроавтобусом «Mercedes-Benz 814» . Внаслідок ДТП постраждало четверо осіб.  65-річний водій, мешканець Жовкви загинув на місці події до приїзду швидкої допомоги, ще троє осіб були доставлені до Жовківської ЦРЛ, а саме: водій мікроавтобусу і двоє його пасажирів – усі мешканці Червонограда. Після надання першої медичної допомоги потерпілі від госпіталізації відмовились. Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

059032ecce482faf06c5e54323f0bf72

Троє осіб госпіталізовано, а одна загинула внаслідок ДТП, що сталася у Городку.

29 червня, о 19.40, на автодорозі Львів-Шегіні у Городку, на вулиці Львівська, сталося зіткнення двох легкових автомобілів  «Volkswagen Caddy»  та ВАЗ-2101 . Внаслідок ДТП постраждало четверо осіб, з них одна особа – 43-річний водій автомобіля ВАЗ-2101 загинув на місці події до приїзду швидкої допомоги, троє осіб госпіталізовані до травматологічного відділення Городоцької ЦРЛ.

Водій автомобіля «Volkswagen Caddy» і 11-річна дитина – у стані середньої важкості, а 60-річний пасажир – і важкому стані.

Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

фото: Варта1

На Львівщині 87-річний дідусь потрапив під колеса автомобіля. Від отриманих травм чоловік загинув на місці. 

30 червня, о 14.34, у селі Конюхів Стрийського району водій  автомобіля «Рено», місцевий житель, здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок ДТП чоловік 1929 року народження від отриманих травм померла.

Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

DTP

На Львівщині внаслідок зіткнення автомобіля з мотоциклом загинув водій двоколісного. 

30 червня, о 21.30, на автодорозі Турка-Пісочне, відбулось зіткнення мотоцикла «YAMAHA», водій, 1983 року народження, житель Києва, з автомобілем «Кіа-Rio», водій, 1950 року народження, житель селища Східниця  Бориславської міської ради. Внаслідок ДТП водій мотоцикла «YAMAHA» отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці пригоди. Пасажирка мотоцикла, 1999 року народження, жителька Трускавця, була госпіталізована в Дрогобицьку міську лікарю № 1. Тіло загиблого доправлено в морг Дрогобицької МЛ № 1.

Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Олег ГАЛІВ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: