Трамвай поїде восени, а сміттєвий завод буде через 3 роки. Меню нових обіцянок мера Садового (Фото)

inside

На цьому тижні міський голова Львова Андрій Садовий окрім того, що встиг назвати правоохоронців боягузами, зробив іще кілька голосних заяв, пише Дивись.info.

Зокрема, мер пообіцяв нові дороги, сміттєпереробний завод і трамвай на Сихів.

Чекали кілька років - почекаємо ще

Міський голова Львова, Андрій Садовий, оглянув роботи із прокладання каналізаційного колектора закритим методом в рамках будівництва трамвайної колії на Сихів і сказав, що трамвай для сихівчан має поїхати уже восени.

«Плануємо, що трамвай восени поїде. Назвати конкретну дату було б некоректно, адже бачимо, який великий об’єм робіт йде під землею. Наше завдання – зробити все якісно і надійно. Для мене на першому місці – надійність, на другому – терміни», -  говорить мер Львова, Андрій Садовий.

IMG_1824

3 роки тепріння - і матимемо завод

Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що якщо ніхто не буде заважати і все ітиме чітко по плану, то, приблизно, за 3 роки місто матиме завод з переробки відходів.

«Проблему з ділянкою, на мою думку, має вирішувати обласна рада, держава, тому що  ми, як місто, тут затисненні своїми можливостями. Область має багато землі, яка є поза межами населених пунктів, якою вони розпоряджаються і своїм розпорядженням можуть просто нам виділити ділянку. Таких пропозицій, на превеликий жаль, ми на сьогодні ще не отримали. Конкретні межі ділянки будуть визначатися в робочому порядку. Це є та пропозиція, яка на сьогоднішній день дасть можливість вирішити питання пошуку нової ділянки. Якщо державна влада запропонує іншу ділянку, але готову з документацією, ми готові на цю пропозицію. Сьогодні звернення буде проголосоване, завтра буде відправлене і з понеділка вже буде лежати на столі керівництва нашої держави», - зазначив Андрій Садовий.

23377

Дорогам - ремонт

У Львові триває ремонтна кампанія. Зокрема,  розпочались роботи на вул Садовій. Як повідомляє ЛМР, за результатами перегляду бюджету за півріччя, будуть внесені зміни у список об’єктів, які ремонтуватимуть цьогоріч.

«На вул Садовій буде розширена сама проїжджа частина, будуть зроблені хідники. Вирішується питання озеленення, паркування. Це буде достатньо якісний та модерний проект, який, я думаю, буде мати підтримку мешканців. Ми робили громадські слухання, мешканцям це сподобалось. Ми зараз багато уваги приділяємо роботі до етапу проектування. Наприклад, наступна дорога, яку ми плануємо робити у 2017 році, це вул Бандери. Сьогодні ми займаємось проектом спільно з нашими німецькими колегами, які також передбачають питання громадського простору. Все має бути зроблено в інтересах мешканців, які там живуть, в першу чергу. Має бути безпека людей, які користуються транспортом, приватним та громадським», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

remont1_57ac0_9f6c8

Олег ГАЛІВ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: