На Львівщині знову горить Жидачівське сміттєзвалище — а влада мовчить (Фото)

13548749_843415122425379_1862536314_o

На Львівщині зайнялося ще одне сміттєзвалище. І знову - Жидачівське, пише Дивись.info. Усе довкола застелив густий дим і нейомовірний сморід.

На Львівщині зайнялося ще одне сміттєзвалище. І знову - Жидачівське, пише Дивись.info. Усе довкола застелив густий дим і нейомовірний сморід.

За словами місцевого активіста та депутата Тараса Матвіїва, горить на полігоні ЖЦПК (Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат).

Зокрема, на сміттєзвалищі палають місцеві та львівські відходи. Адже напередодні сюди завезли шість сміттєвозів зі Львова.

Попри те, що пожежа лише набирає обертів, на сміттєзвалищі продовжують перебувати цигани, які перебирають відходи.

13580674_1156844461039279_8801643876624681998_o

Відомо також, що місцеві активісти телефонували з цього приводу керівнику комунгоспу Жидачева - пану Петринцю. За його інформацією, гасили пожежу упродовж двох днів. Проте однієї лише води замало - треба багато грунту. Його нібито почнуть завозити з понеділка.

У свою чергу сайт як Жидачівської районної і міської рад, так і райдержадміністрації мовчать і жодних новин стосовно пожежі не повідомляють.

Немає про пожежу публікацій і на інтернет-сторінці Головного управління ДСНС у Львівській області.

В той же час користувачі соціальних мереж б'ють на сполох і навіть задумуються про нові акції, спрямовані на те, аби надалі не допустити сміттєвози зі львівським сміттям на територію Жидачівського району. Бо ж, зважаючи на високу температуру повітря та сонячні дні, пожежа може перекинутися на ще більшу площу.

До слова,  проти львівських фур зі сміттям протестують і обурені кияни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: