Львів’яни організували свято «Візьми собаку на роботу» (Фото)

EV__9106 (1)

Американську традицію офісів, дружніх до собак, активно переймають у Львові. Саме звідси походить українська традиція святкування дня «Візьми собаку на роботу».

Львів, Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Вінниця, Ужгород і ще чимало міст долучились до свята «Візьми собаку на роботу», яке пройшло 1 липня. Ініціатором такого дня традиційно стала львівська компанія Kormotech, яка і принесла традицію в Україну. Працівники львівського офісу почали з себе – чотири роки тому влаштували такий день вперше, і відтоді не тільки щороку ініціюють загальноукраїнську акцію, а ще й стали офісом, дружнім до собак, у повноцінному розумінні. Традиція швидко поширилась на інші компанії та інші міста, тож 1 липня на роботу пішли уже сотні тварин по свій Україні.

«Свято народилось в Америці ще у 2000 році, а з 2012року почали його святкувати ми, - розповідає Катерина Ковалюк, керівник служби зв’язків із громадськістю компанії. – Навіть дивлячись по компанії, бачимо, що свято стає популярнішим. У перший рік було дві собаки, потім більше, більше, і от цього року понад десять тварин наших співробітників прийшли на роботу».

EV__9133 (1)

Редакція Дивись.info також долучилась до свята, адже в офіс запросили працівників разом із собаками.

Водночас, свято «Візьми собаку на роботу» розвиває так звану dog-friendly інфраструктуру, а це дружні до тварин офіси. А чотирилапі учасники свята мають змогу отримати призи, адже компанія- ініціатор свята організувала фотоконкурс для кожного, хто взяв собаку на роботу. Відтак, кілька десятків учасників конкурсу отримають призи, а трійка переможців (яка буде визначена 5 липня) – цінні подарунки.

EV__9043 (1)

«Чесно, щастю моєму не було меж, коли керівництво підтримало таку ідею, - розповідає учасниця конкурсу Катерина Гавриш. - А коли я повідомила, що візьму з собою Сансу, собачку з особливостями, ще й почали хвилюватися, чи буде їй комфортно, і де краще їй обладнати «робоче місце». Санса потрапила на справжнє свято! Обіймів та поцілунків малятку вистачить надовго! Зараз вона задоволена сопе в мене на колінах».

Наступного року традиція святкування «Візьми собаку на роботу» продовжиться, тож чотирилапі знову матимуть нагоду провести цей робочий день разом із господарями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: