На Львівщині зіткнулися мікроавтобус і рейсовий автобус

Працівники поліції встановлюють усі обставини автопригоди, під час якої постраждали двоє водіїв транспортних засобів і неповнолітній пасажир автомобіля.

Працівники поліції встановлюють усі обставини автопригоди, під час якої постраждали двоє водіїв транспортних засобів і неповнолітній пасажир автомобіля. Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 червня, близько 14.20,  на автодорозі Дрогобич – Мостиська, в селі Викоти Самбірського району.

За попередніми даними, водій мікроавтобуса «Рено Трафік», 37-річний житель Старосамбірського району, рухаючись  у сторону міста Самбір скоїв зіткнення з автобусом марки ПАЗ, який слідував за маршрутом «Самбір – Воютичі».

Внаслідок ДТП з тілесними ушкодженнями госпіталізовані в лікарню водій мікроавтобуса та його 14-річний син, який перебував у салоні транспортного засобу. 57-річного водія рейсового автобуса, жителя Самбірського району, після надання медичної допомоги в Самбірській районній лікарні відпущено додому.

Правоохоронці встановлюють усі обставини автопригоди, під час якої постраждало троє осіб, серед яких неповнолітній пасажир мікроавтобуса.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: