Суд над Кернесом знову перенесли

Київський районний суд Полтави переніс засідання у справі Харківського міського голови Геннадія Кернеса на 11 липня у зв'язку з операцією, яку меру Харкова мають провести 18 липня.

Київський районний суд Полтави переніс засідання у справі Харківського міського голови Геннадія Кернеса на 11 липня у зв'язку з операцією, яку меру Харкова мають провести 18 липня, передає УНН.

Після допиту свідків мер Харкова зробив заяву щодо його стану здоров'я та впливу цього на неможливість регулярних приїздів до Полтави.

«Я прошу суд дотримуватися графіку проведення одного засідання раз на два тижні, адже через стан свого здоров'я за менший термін я не встигаю підготуватися до поїздки в Полтаву. Також інформую, що 18 липня в мене буде операція за кордоном, після якої буде двотижневий реабілітаційний період. Прошу врахувати це під час визначення дати наступного засідання», - сказав Г.Кернес.

Тож суддя А.Антонов ухвалив, що наступне судове засідання у справі Г.Кернеса відбудеться 11 липня.

Нагадаємо, 2 березня 2015 року слідчими Генеральної прокуратури України Г.Кернесу було повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.ч.2, 3 ст.27, ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.ч.2, 3 ст.27, ч.2 ст.127 (катування), ч.ч.2, 3 ст.27, ч.1 ст.129 (погроза вбивством) КК України та оголошено про завершення досудового розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: