У Львові знайшли найзанедбаніший парк

Серед обстежених парків у найзанедбанішому стані – парк «Залізна Вода».

Про це повідомили у Львівській міській раді.

У першому кварталі 2016 року працівники КП «Адміністративно-технічне управління» обстежили вісім парків міста. У найзанедбанішому стані виявився парк «Залізна Вода».

Зокрема обстежили такі парки: «Залізна Вода», «На Валах», «Піскові озера», «700-річчя Львова», «Високий замок», Личаківський, Стрийський парки і парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Під час обстежень виявили, що у найзанедбанішому стані є парк «Залізна Вода», оскільки на території парку повалена деревина, поламані лавки, а також зруйнована центральна алея. У парку «700-річчя Львова» не видалили сухі та всихаючі дерева, а у парку «На Валах» не відремонтували доріжку центральної алеї.

«Найбільш небезпечним є наявність аварійних дерев, уражених серцевинною гниллю, а також сухих та дуплистих дерев. Адже під час грози вони можуть обвалитись на перехожих чи транспорт. Загрозу становить і повалена деревина, оскільки нерідко призводить до зараження інших дерев», - зазначає начальник екологічного відділу КП «АТУ» Олександра Угрин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: