Екс-нардеп у відчаї продає… велосипед (фото)

AA024D9B-F9A6-42B7-9433-C5DC47AE7E1E_mw1024_mh1024_s

Колишній народний депутат, а нині кандидат у депутати у 206-му одномандатному окрузі (Чернігівська область) Єгор Фірсов оголосив аукціон – політик продає свій велосипед, щоб мати кошти на друк газети.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Мусиш іти на відчайдушні заходи... Виставляю на аукціон свій велосипед.

Так, він легендарний - перший парламентський! Про жодний депутатський мерседес, журналісти не зняли стільки сюжетів, як про мій велик. Розлучатися звичайно шкода, але доводиться. Все банально, не вистачає грошей на фінальний випуск газети.

Я не великий фахівець в продажах, але стартову ціну вирішив призначити таку - 10.000 грн. Правила прості, хто буде готовий заплатити більшу суму, тому велик і дістанеться. Торг триватиме до 18.00, 7.07. Останнім 3-5 людям буду писати в особисте і передзвонювати для перевірки серйозності намірів, оскільки допускаю, що буде дуже багато тролів і жартівників. Також, кожен день буду підводити проміжні підсумки торгів», – написав Євген Фірсов.

24242

Нагадаємо, Євген Фірсов з 2011 року був членом політичної партії УДАР, з 2012 – головою Донецької обласної організації політичної партії УДАР, цього ж року очолив обласний виборчий штаб . Організатор Автомайдану в Донецькій області.Один з координаторів Комітету патріотичних сил Донбасу. З 2014 року Євген Фірсов був народним депутатом за списками БПП.

8 лютого 2016 Єгор Фірсов вийшов з фракції БПП після скандалу навколо нардепа Ігоря Кононенко – давнього друга Петра Порошенка.

25 березня на з'їзді БПП позбавили Фірсова депутатського мандата. Центральна виборча комісія визнала скандальне рішення «Блоку Петра Порошенка» позбавити мандата Єгора Фірсова - депутата, який був обраний за списком БПП, але вийшов з фракції.

29 березня 2016 року спікер Верховної Ради Володимир Гройсман оголосив про те, що повноваження депутата Єгора Фірсова припинені.

Тепер Євген Фірсов намагається потрапити до парламенту як кандидат по мажоритарному окрузі у Чернігівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: