Муніципальна варта не допускає на Грибовицьке сміттєзвалище депутатів ЛМР (Фото)

12032078_926278284092464_5247245733944907330_n

Депутата Львівської міської ради та голову виконавчого комітету ГО «Варта 1» Ігоря Зінкевича не допустили на територію Грибовицького сміттєзвалища, пише Дивись.info з посиланням на соціальні мережі.

Депутата Львівської міської ради та голову виконавчого комітету ГО «Варта 1» Ігоря Зінкевича не допустили на територію Грибовицького сміттєзвалища, пише Дивись.info з посиланням на соціальні мережі та власні джерела.

Зробили це представники ЛКП «Муніципальна дружина», які віднедавна охороняють територію сміттєзвалища. Мотивували муніципали своє рішення тим, що Зінкевич не роз’яснив мету свого приїзду, а будь-яким стороннім особам приїжджати туди заборонено.

Як нам стало відомо, такі дії з боку Муніципальної варти одразу ж викликали обурення в громадськості та депутатського корпусу міської ради. Адже на сміттєзвалище не допускають людей, які з перших днів трагедії активно займаються його проблемами, зазначають міські обранці. Тму міські обранці навіть задумались над тим, чи доцільним є фінансування з міського бюджету цієї органзації.

«Юрій Діль , я знаю тебе ще з майдану, і завжди я себе стримував щодо, будь якого двіжу проти муніципалів, хоч приводів було безліч. Ти сьогодні перейшов межу, ти знаєш, що Igor Zinkevych питанням Грибович займається з самого початку, я вже мовчу за довіз продуктів, води та інших потрібних речей рятувальникам. Від сьогодні я особисто беру питання муніципалів під свій контроль і закликаю це зробити наступних осіб: Іван Спринський Ігор Стефанюк Наталія Шелестак Oleh Radyk Олег Юліанович Радик Valentyn Seredyk Степан Білас Олег ДолінськийОксана Маруняк
Roksolana Kalapuziak Igor Telishevskyi Сергій Круглов Віка Балицька Юрій Мартинюк. Тепер буде гаряче. Тримати структуру, функції якої розгін селян з стихійних місць торгівлі, витрачаючи при цьому близько 20 млн. грн. на рік, то марнотратство.», - написав депутат ЛМР Любомир Босаневич.

13532801_966212906809444_2480405996534232790_n

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: