Сьогодні зі Львова пораненого учасника АТО відправили на реабілітацію до Польщі

Сьогодні, 5 липня, із Львівського клінічного госпіталю Держприкордонслужби України, на реабілітацію до госпіталю Мальтійської служби допомоги, що у Республіці Польща, відправили бійця-прикордонника Василя Карпіва.

51-річний військовослужбовець отримав мінно-вибухове поранення у серпні 2015 року під час обстрілу пункту пропуску «Березове», що на Донеччині. Уламком снаряду чоловіка було поранено в голову. Один із осколків досі є у стволі його головного мозку.

Василь Карпів проходив реабілітацію в Центральному клінічному госпіталі Державної прикордонної служби України у м. Київ, згодом - в пансіонаті «Радон» у м. Хмельники Вінницької області, а також лікувався в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Пройшовши медичний огляд у клінічному госпіталі Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України у м. Львів, сьогодні прикордонник вирушив на реабілітацію до Польщі.

Слід зазначити, що така поїздка стала можливою завдяки сприянню посла України у Польщі та першого секретаря посольства. Їм вдалося налагодити співпрацю з Госпіталем Мальтійської служби допомоги у Республіці Польща, де українські прикордонники безкоштовно проходять процес реабілітації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: