У Львові відбудеться міжнародний тенісний турнір «ITF LION CUP-2016»

З 10 до 17 липня ц.р. на відкритих кортах палацу спорту «Україна» (колишній «Спартак», вул. Мельника, 18) у місті Львові стартує престижний міжнародний тенісний турнір III категорії «ITF LION CUP».

З 10 до 17 липня ц.р. на відкритих кортах палацу спорту «Україна» (колишній «Спартак», вул. Мельника, 18) у місті Львові стартує престижний міжнародний тенісний турнір III категорії «ITF LION CUP».

За головні призи турніру позмагаються найсильніші молоді тенісисти віком до 18 років не тільки з України, а ще з 27 країн світу.

Зокрема на турнір до Львова заявилися спортсмени з України, Туреччини, Франції, Росії, Швейцарії, Аргентини, Польщі, Сербії, США, Норвегії, Німеччини, Литви, Естонії, Словаччини, Румунії, Угорщини, Чехії, Ірландії, Латвії, Болгарії, Швеції, Бельгії, Молдови, Канади, Індії, Нової Зеландії та Бразилії.

Загальна кількість учасників – 128 спортсменів, з яких 64 гравці стартуватимуть з кваліфікації, стільки ж гравців серед хлопців та дівчат змагатимуться в основній сітці турніру.

16 липня на відкритих кортах палацу спорту «Україна» відбудуться фінальні змагання у парному розряді.

Фінали серед гравців одиночного розряду заплановані на 17 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: