У Радехові у пенсіонерки виявили понад 500 кущів рослин снодійного маку

На Львівщині правоохоронці продовжують відпрацювання у рамках операції «Мак-2016» по виявленню і знищенню незаконних посівів нарковмісних рослин маку і конопель на території області.

На Львівщині правоохоронці продовжують відпрацювання у рамках операції «Мак-2016» по виявленню і знищенню незаконних посівів нарковмісних рослин маку і конопель на території області.

Про це Відділ комунікації поліції Львівської області.

Так, 4 липня, дільничними офіцерами Червоноградського відділу поліції на присадибній ділянці 25-річного жителя міста Червоноград було виявлено, вилучено і скеровано на експертизу  240 рослин снодійного маку.

Правоохоронці Радехівського відділення поліції на присадибній ділянці у місцевої пенсіонерки виявили понад 500 рослин снодійного маку.

Окрім цього, у селі Поздимир Радехівського району поліцейські виявили ще три факти незаконних посівів до 500 рослин снотворного маку на присадибних ділянках місцевих мешканців.

В одному із сіл Старосамбірського району, під час проведення оперативно-профілактичної операції «Мак», було виявлено на території одного із приватних домогосподарств незаконний посів маку. Встановлено, що мак посадила 55-річна місцева жителька, власниця присадибної ділянки. Рослини маку, в кількості  270 штук, вилучені і скеровані на експертизу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: