В ЛКП «Збиранка» призначили нового керівника

Ирина Гаврилова
Ирина Гаврилова / ICTV

На комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Юрій Голець, начальник управління житлового господарства, представив нового керівника ЛКП «Збиранка» Володимира Заніка.

Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів ЛМР.

Володимир Занік з 2008 року працює в комунальній системі. Починав свій шлях у Франківській адміністрації, працював у ЛКП «Сонячне», у відділі комунального майна міської ради та ЛКП «Спецкомунтранс».

На думку нового директора, доцільним є об’єднання двох підприємств ЛКП «Збиранка» та «Спецкомунтрансу». Це дасть змогу об’єднати фінансові та кадрові зусилля цих двох підприємств, крім того, що вони розміщуються на одній території.

Щодо ситуації у Грибовичах, Володимир Занік повідомив, що на цей час працює два екскаватори, на яких проводять пошукові роботи.

«На Грибовицькому сміттєзвалищі триває укріплення дамб, тому що раніше відбувся перелив і затопило насосні станції. Загалом у планах обгородити полігон, а це 38 га, встановити камери спостереження. Попри те, що сміттєзвалище не працює, муніципальна дружина, поліція, які тепер охороняють його, затримують людей, які приїздять туди в пошуках металобрухту. Спеціалісти обіцяють там поставити такі камери, які виявляли б підвищення температури, щоб уникнути в майбутньому загоряння», - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: