Майже 16 мільйонів гривень перераховано на мікропроекти місцевого розвитку

Вчора, 6 липня, на реалізацію Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку з обласного бюджету спрямовано субвенцію місцевим бюджетам у сумі 15,7 мільйонів гривень або 30 % від річних призначень.

Вчора, 6 липня, на реалізацію Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку з обласного бюджету спрямовано субвенцію місцевим бюджетам у сумі 15,7 мільйонів гривень або 30 % від річних призначень.

Про це повідомили в департаменті фінансів облдержадміністрації.

«Щоб отримати черговий транш субвенції, органам місцевого самоврядування необхідно забезпечити співфінансування в обсязі не меншому від суми коштів, яку планується залучити з обласного бюджету. Зауважу, що невід'ємною складовою в залучених конкурсантом коштах є фінансовий внесок територіальної громади в сумі 5% від вартості проекту», - пояснив директор департаменту фінансів облдержадміністрації Олег Демків.

Нагадаємо, на реалізацію Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку в обласному бюджеті на 2016 рік передбачено субвенції для місцевих бюджетів у сумі 54 мільйонів гривень.

Вищеназвана Програма зорієнтована на вирішення проблем соціально-економічного розвитку громад шляхом підвищення ефективності використання місцевих ресурсів.

Розподіл субвенції між місцевими бюджетами затверджено розпорядженням голови обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: