У парку Франка облаштують тренажери для собак

У Львові, 10 липня, на території першого тренувально-вигульного майданчика для собак в парку ім. Івана Франка буде встановлено тренажери для активних занять.

Також тут відбудеться майстер-клас з їхнього використання. Початок – о 12.00 год.

Уперше у Львові на території тренувально-вигульного майданчика у парку ім. І. Франка запрацюють безкоштовні тренажери для собачого фітнесу. Комплекс тренажерів має назву аджиліті (від англ. Аgility — швидкість, вправність). Це вид спорту, що зародився у Великобританії і зараз став загальновідомим. Його суть така, що людина скеровує собаку через смугу спеціальних перешкод (тунелі, гірки, труби, стійки для слалому тощо). А тварина, своєю чергою, має подолати їх якомога швидше і точніше. Таким чином, аджиліті розвиває у чотирилапих вправність, сприяє підтримці гарної фізичної форми.

unnamed-0a46f0724f5270ff1fb58b7c1f484eae

Окрім аджиліті, на території майданчика будуть встановлені станції для прибирання за собаками та лавочки для господарів. Тобто, об’єкт буде укомплектований, згідно міжнародних стандартів. Огорожу було встановлено кількома місяцями раніше.

Довідка:

Перший майданчик для вигулу собак у Львові облаштований на території парку ім. І. Франка (біля готелю «Дністер»), займає площу у майже 4000 кв м та розділений на дві секції: для великих і маленьких порід собак.  Територія огороджена парканом і оснащена спеціальною системою входу, аби чотирилапі випадково не вибігли за територію майданчика. Вхід для всіх власників собак є вільним, а користуватись майданчиком можна буде в будь-який час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: