Впертий контрабандист: чоловік до Польщі возить цигарки виключно «Москвичами» (фото, відео)

13592286_835330659931508_6731052893050474061_n

В українця, який минулого тижня тікав із пункту пропуску «Краківець» на забитому цигарками «Москвичі», виявили чергову контрабанду.

Вже традиційно, цигарки за кордон чоловік віз на такому ж автомобілі марки «АЗЛК». Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Вчора ввечері, прикордонники Мостиського загону під час перевірки автомобілів, що по «зеленому коридору» прямували до Польщі, вивели із загального потоку одну з автівок, оскільки щодо неї спрацював спеціальний службовий собака. За кермом автомобіля перебував мешканець Львова, 1959 року народження, який минулого тижня вже намагався доправити до Польщі понад 4 тисячі пачок цигарок на такому ж «Москвичі». І на цей раз чоловік додав роботи правоохоронцям – його другий «Москвич» теж був із цигарками, зокрема у моторному відсіку, панелі автомобіля, в дверцятах та стелі автомобіля прикордонники разом з працівниками митниці знайшли 2550 пачок цигарок, вартістю 35 397 гривень. Наміру перевезти контрабанду через кордон чоловік не заперечував, навпаки повідомив що таким чином хотів повернути втрачені минулого тижня кошти, власне для того і придбав іншого такого ж «АЗЛК».

Цигарки та автомобіль у чоловіка знову вилучили, крім того, його чекає ще й новий штраф.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: