Чиновника ДФС взяли на хабарі у 125 тисяч гривень

Співробітники Головного управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби (ДФС) і Генеральної прокуратури України затримали керівника відділу центрального апарату ДФС на отриманні хабара в сумі 125 тис. грн.

Співробітники Головного управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби (ДФС) і Генеральної прокуратури України затримали керівника відділу центрального апарату ДФС на отриманні хабара в сумі 125 тис. грн, повідомила прес-служба фіскального відомства.

«Затримано на гарячому»керівника відділу центрального апарату ДФС, яка вимагала від працівника регіонального підрозділу ДФС кошти в сумі $10 тис. за непритягнення останнього до відповідальності за результатами службового розслідування», - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, хабарницю затримали під час отримання частини коштів у сумі 125 тис. грн: встановлено, що першу частину неправомірної вигоди вона отримала раніше.

У повідомленні зазначено, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за кваліфікацією «прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» (частина 3 статті 368 Кримінального кодексу України), тривають слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: