Львів подає заявку на проведення Євробачення

Львів подає пакет документів для участі у відборі міст на проведення Євробачення 2017.

Про це під час прес-конференції повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, інформує ІА Дивись.info.

За його словами місто уже зробило перші необхідні кроки - підписало зобов’язання про нерозголошення конфіденційної інформації і надіслало запит на отримання специфікацій для проведення конкретних заходів.

«Минулої п’ятниці сесія міської ради проголосувала за те, щоб Львів подавав свою заявку на відбір. Ми підготували заявку, яка складається з кількох блоків - сама заявка яка передбачає наше бачення локацій, наповнення програми, залучення волонтерів, питання безпеки, презентація міста, листи підтримки від правоохоронних  органів та від різних середовищ, які підтримують проведення Євробачення у Львові», - розповів Андрій Москаленко.

Для проведення фестивалю Львів пропонує дві арени: «Арена Львів» та недобудовану арену для Євробаскету на Кульпарківській-Ряшівській проектованій. Місто також готове забезпечити 700 волонтерів, зручну логістику та багато локацій для різноманітних заходів.

«Наступні тижні буде відбуватися розгляд документів та інспекція. 1 серпня буде визначено місто, яке буде проводити Євробачення», - додав Андрій Москаленко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: