Не варто виправдовувати власну політичну деградацію, - Лещенко

13620875_1098780963525904_7811240291930287118_n

Сьогодні у Раді, обговорюючи «діалоги з питань парламентської етики» під керівництвом Пета Кокса, Антон Геращенко порадив набратися терпіння в боротьбі за етику в українському парламенті, відсилаючи до історичного досвіду.

Сьогодні у Раді, обговорюючи «діалоги з питань парламентської етики» під керівництвом Пета Кокса, Антон Геращенко порадив набратися терпіння в боротьбі за етику в українському парламенті, відсилаючи до історичного досвіду. 

Він нагадав, що бійки траплялися і в Конгресі США, а місце в парламенті Британії можна було просто купити. Але з часом все минулося.

Натомість нардеп Сергій Лещенко висловив іншу думку з цього приводу.

«Я не згоден, що ми маємо апелювати до історичного досвіду як виправдання власної політичної деградації. Ми не маємо розкоші чекати, поки Україна пройде всі шаблі розвитку. Ми маємо іти в зовсім іншій динаміці, перестрибувати століття розвитку та брати на озброєння найкращі сучасні приклади. Не чекати, поки з часом відімруть корупціонери, а брати на озброєння практики парламенту Шотландії та антикорупційні чистки Румунії», - написав Сергій Лещенко на своїй сторінці у Фейсбук.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: