Санкційний список Савченко-Сенцова буде розширено за рахунок справ інших політв'язнів

У Міністерстві закордонних справ України працюють над розширенням санкційного списку Савченко-Сенцова за рахунок кейсів інших незаконно засуджених у Росії українців.

У Міністерстві закордонних справ України працюють над розширенням санкційного списку Савченко-Сенцова за рахунок кейсів інших незаконно засуджених у Росії українців, передає Інтерфакс-Україна.

«Уже запроваджено санкції проти 84 фізичних осіб, причетних до переслідування українських громадян. Ми нині працюємо над тим, щоб додати до цього списку всіх тих громадян, які причетні до переслідування, незаконного вивезення та утримування, ухвалення незаконних вироків Чернію, Афанасьєву, Виговському, Солошенку, Карпенку, Литвинову, Карпюку та Клиху. Тобто щодо всіх тих політв'язнів, стосовно яких уже ухвалені незаконні вироки на політичній основі», - сказала речник МЗС України Мар'яна Беца журналістам у Києві в п'ятницю.

Повний список осіб зазначений у рішенні Ради національної безпеки і оборони від 25 березня 2016 року і введений в дію указом президента від 29 березня 2016 року №121/2016.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: